Not known Details About روش درمان بیماری پروانه ای
Not known Details About روش درمان بیماری پروانه ای
Blog Article
همین طور این امکان وجود دارد که زندگی آنها به علت وجود تاولهایی که غذا خوردن و تنفس را مشکل میسازد، با خطر همراه باشد. اکثر این نوزادان در دوران کودکی میمیرند.
استفاده شما از این سایت به منزله پذیرش قوانین نینی کده است : مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی دارند و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. تماس با نی نی کده
کودکان در سنین بالاتر علاوه بر خوردن میوه باید رژیم غذایی متعادلی حاوی سبزی و غذاهای دارای غلات کامل مانند پاستا و نان سبوسدار را رعایت کنند. آن دسته از بیماران مبتلا به یبوست که به دلایلی نمیتوانند میوه و سبزی بخورند، اگر چربی خونشان بالا نبوده و اضافه وزن نداشته باشند، میتوانند با نظر پزشک در برنامه غذایی خود از غذاها، دانهها و مغزهای چرب استفاده کنند.
دستها را قبل از دست زدن به تاولهای کودک یا تغییر پانسمان بشویی
بیماری پروانهای دیستروفیک: اختلال در ژن سازنده نوعی کلاژن عامل ایجاد این نوع بیماری است که با اختلال در ساخت کلاژن لایههای پوستی قادر به اتصال به یکدیگر نیستند و میتواند جزو بیماری ژنتیکی اتوزوم مغلوب یا غالب باشد.
از متداولترین عوارض بیماری پروانهای میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
ابتلا به این بیماری همراه با درد شکم به مدت دو هفته یا بیشتر میتواند نشانه مسمومیت با سرب باشد.
پزشک ممکن است جراحی را توصیه کند تا این مشکل را اصلاح کند، به خصوص اگر با حرکت معمولی تداخل داشته باشد.
این بیماری میتواند باعث درد، مشکل در بلع و غذا خوردن و فعالیت شود. تأیید شده توسط پزشکان متخصص دکترتو
تصمیماتی که در زندگی میگیریم و کارهایی که انجام میدهیم، چه برای خود ما و چه دیگران، تاثیرگذار هستند. حتی در مواردی با یک تصمیم بسیار جزئی مثل نرفتن به یک مهمانی، میتوانیم مسیر زندگی خود را به کل source دچار تغییر و تحول کنیم.
نوزاد یا کودک به نوازش نیاز دارد، اما بسیار آرام این کار را انجام دهید. کودک خود را بردارید، او یا او را روی مواد نرمی مانند پنبه قرار دهید و حمایتی را برای کفل و پشت گردنش قرار دهید. می توانید کودک خود را از زیر بغلش بلند کنید.
محیط خانه را خنک نگه دارید: دستگاه تنظیم کننده دمای خانه را به گونهای تنظیم کنید که دمای خانه ثابت و خنک باقی بماند.
این مقاله را هم بخوانید: چگونه اعتماد به نفس داشته باشیم؟
بیماری پروانه ای یا اپیدرمولیز بولوزا یک بیماری ژنتیکی نادر است که پوست را چنان شکننده میکند که با کوچکترین تماس ممکن است پاره شود یا تاول بزند. کودکانی که با آن به دنیا میآیند «کودکان پروانه» نامیده میشوند زیرا پوست آنها مانند بال پروانه شکننده است.